Het verhaal van Herma Brink

financiele zorgverlening IMG 4112 (1)Ik ben geboren en getogen in Kampen en na mijn opleiding heb ik 10 jaar als uitkeringsbeambte WW bij het GAK ( nu UWV) in Zwolle gewerkt. Ruim 14 jaar was ik hoofd administratie bij Sportfondsen Kampen.

Samen met mijn man woon ik al 21 jaar in IJsselmuiden. In zomer van 2016 zijn onze beide kinderen binnen een tijd van drie maanden het huis uit gegaan. Mede daardoor ben ik eens goed gaan kijken wat ik nu verder met mijn werkzame leven wilde doen.

In beide functies kwam ik vaak mensen tegen die de grootste moeite hebben om hun weg te vinden in alle regels en wetten, en daardoor vaak in financiële problemen komen.

Het gaat mij aan het hart dat mensen die niet goed de weg weten in al die regels zoveel moeite moeten doen om ergens een luisterend oor te vinden. Een plek vinden waar ze nu zelf eens hun verhaal kwijt kunnen zonder dat er meteen allerlei dingen van hen wordt verwacht.

Veel mensen hebben wel een periode in zijn of haar leven meegemaakt waarin het financieel minder was. Ik ook. Daar hoeft niemand zich voor te schamen. Tenslotte heeft niet iedereen een boekhoudknobbel.

Dit heeft voor mij de doorslag gegeven om als zelfstandige deze mensen te gaan ondersteunen, wegwijs te maken in Digi-land, te coachen en helpen in de wereld die administratie heet.

Ik heb met succes de opleidingen budgetcoach en schuldhulpverlener gevolgd. Deze opleiding heb ik gevolgd omdat ik niet zomaar wat wil doen. Door mijn werkervaring weet ik natuurlijk alles van administraties maar ik  heb mij ook verdiept in de wet-regelgeving wat betreft de budgetcoaching, schuldhulpverlening, belastingen en toeslagen.

Hoe kan ik u helpen?